Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
×

Vpiši iskalni niz

TRAJNOSTNO GOJENJE RASTLIN

Bodite vodje v inovacijah in storitvah na področju trajnostnih rešitev za gojenje rastlin, da bomo skupaj nahranili in polepšali svet.
TRAJNOSTNO GOJENJE RASTLIN

Profesionalni drevesničarji, vrtnarji, pridelovalci rastlinjakov in hidroponiki po vsem svetu lahko izkoristijo številne prednosti, ki jih ponuja Jiffyjeva vizija. 

  • Z Jiffy lončki prihranite čas pri delu: preprosto posadite rastlino v lonček. 
    Z Jiffy lončkom boste dosegli hitrejše ukoreninjenje kot s plastičnim lončkom, zahvaljujoč ne motenju korenin in manjšim nihanjem temperature v območju korenin. Prav tako lahko zmanjšate porabo vode za 20 %, saj lončki omogočajo krajše oziroma manj pogoste cikle namakanja. Velik del vseh lončkov je 100 % primernih za kompostiranje doma in odobrenih za ekološko pridelavo. 
    Izdelki so vam na voljo tukaj:  Iskalnik | Spletna trgovina AGROCOM - Vse za kmetijstvo, vrt in dom na enem mestu (october.si) 

  • Pridelovalci, ki iščejo najučinkovitejšo rešitev za polnjenje lončkov s substratom brez zemlje, se obrnejo na Jiffy šotne tablete. Izdelane so brez mreže. Za pridelovalce in dobavitelje na drobno imajo vse prednosti nižjih stroškov logistike in skladiščenja, ker se šotne tablete dobavljajo kot visoko stisnjeni suhi diski, namesto vreč z ohlapnim substratom.
    Izdelek preverite tukaj: https://agrocom.october.si/produkt/sotne-tablete-1000-kos

PODJETJE Jiffy je ponosno, da so pred kratkim prejeli zlati certifikat Cradle-to-Cradle s strani Products Innovation Institute. Ta svetovno priznani inštitut tesno sodeluje s proizvajalci izdelkov, dobavitelji, akreditiranimi ocenjevalci in drugimi vplivneži v panogi ter deležniki, da bi povečali pozitivne učinke izdelkov in materialov. V podjetju spodbujajo inovacije, trajnostno naravnanost in celostni pristop k življenjskemu ciklu izdelkov. Nazaj na seznam