Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
×

Vpiši iskalni niz

NEUDORFF PROMANAL: NARAVNA REŠITEV ZA ZDRAV VRT

Vrtnarjenje je postalo priljubljena dejavnost med ljudmi, ki si prizadevajo živeti zdravo in samooskrbno. Eden od izzivov, s katerimi se soočajo, je boj proti škodljivcem in boleznim, ki lahko uničijo pridelek in trud, ki je bil vložen. V tem boju postajajo ekološka sredstva vse bolj priljubljena zaradi svoje učinkovitosti, hkrati pa so varnejša za okolje. Eno takšnih sredstev je Neudorff Promanal.

Kaj je Neudorff Promanal?

Neudorff Promanal je naravno sredstvo za zaščito rastlin, ki je posebej zasnovano za zatiranje škodljivcev, kot so listne uši, pršice in drugi podobni insekti. Glavna aktivna sestavina v Promanalu je parafinsko olje, ki deluje tako, da prekrije škodljivce in jih s tem zaduši. Ta metoda je učinkovita in hkrati prijazna do rastlin in okolja, saj ne vsebuje sintetičnih kemikalij, ki bi lahko škodile koristnim organizmom ali onesnaževale okolje.

Kako deluje Neudorff Promanal?

  1. Fizično delovanje: Parafinsko olje prekrije škodljivce, kar povzroči, da se zadušijo. To je še posebej učinkovito proti mladim stadijem insektov, ki so bolj občutljivi.
  2. Preprečevanje razmnoževanja: Olje insekte zaduši, kar onemogoči njihovo razmnoževanje.

Uporaba Neudorff Promanal

Promanal je enostaven za uporabo in primeren za različne vrste rastlin, vključno z okrasnimi rastlinami, sadnim drevjem in grmičevjem. Sredstvo je najbolje uporabiti v času, ko so škodljivci najbolj aktivni, kar je običajno v zgodnji pomladi in poleti.

Koraki za uporabo:

  1. Priprava raztopine: Promanal je običajno na voljo kot koncentrat, ki ga je treba razredčiti z vodo po navodilih na embalaži.
  2. Pršenje: Pripravljeno raztopino enakomerno nanesite na rastline, pri čemer poskrbite, da so vsi deli rastline dobro prekriti.
  3. Ponavljanje: Za najboljše rezultate je priporočljivo ponoviti postopek večkrat v sezoni, odvisno od stopnje okužbe.

Prednosti Neudorff Promanal

  1. Naravna sestava: Ker vsebuje parafinsko olje, je Promanal varen za ljudi in živali.
  2. Učinkovitost: Učinkovito deluje proti širokemu spektru škodljivih organizmov.
  3. Okolju prijazen: Ne vsebuje sintetičnih kemikalij in ne škoduje koristnim organizmom.

Zaključek

Neudorff Promanal je odličen primer, kako lahko naravna sredstva učinkovito pomagajo v boju proti škodljivcem in boleznim v vrtu. Z uporabo Promanala lahko vrtnarji ohranjajo zdravje svojih rastlin in prispevajo k varovanju okolja. S pravilno uporabo tega sredstva bo vaš vrt cvetel in obrodil obilne pridelke, ne da bi pri tem škodoval naravi.


Nazaj na seznam